Engagera dig

Vill du bli volontär? 

Då har du kommit rätt! Här berättar vi mer om hur vi har organiserat oss och på vilka olika sätt en kan engagera sig.

SÅ kan du engagera dig med oss!

Olika sätt att engagera sig på! 

Idag är vi runt 30 volontärer som engagerar oss på olika sätt i klimatavtalet. Några av oss engagerar oss flera gånger i veckan, andra någon gång per år. Det är upp till var och en att bestämma. Det viktiga är att det finns en god kommunikation och att alla vet vad en kan förvänta sig av varandra! 

Här nedan kan du lära dig mer om lite olika sätt att engagera sig med oss!

Hjälp till vid events

Vi arrangerar runt 10 större events per år. Till dessa behöver vi alltid hjälp i form av planering och utförande. Exempel på roll kan vara projektledare för event, värd för event, logiansvarig etc.

Var med och planera

Vid två till tre tillfällen per år brukar vi sätta oss ned och planera vad som ska hända under kommande halvår. Här behöver vi hjälp med att brainstorma och komma på bra events och teman.

Kommunikation

Det är viktigt att vi har en kontinuitet i vår kommunikation. Därför delas kommunikationsuppdraget på 3-5  personer som har ett gemensamt ansvar för våra sociala medier, hemsida och mejlutskick.

Styrelseuppdrag

Ett uppdrag som kräver att du vill vara mer aktiv och ta ett större ansvar för föreningen bakom avtalet. I början på varje år har vi årsstämma där det finns möjlighet att bli invald i vår styrelse.

Hej, kontakta gärna mig om du har frågor, eller vill anmäla ditt intresse för att bli volontär! 

Kontaka Jessica

Kalender

Vad som är på gång just nu!

Återkommande varje månad

Öppet informationsmöte:
Första tisdagen varje månad har vi detta möte. Här får alla som är intresserade en uppdatering från styrelsen. Vi diskuterar och planerar vidare våra pågående projekt, och spånar nya. Vi har som ambition att alltid ha en inspirerande föreläsning från en kul person. Alla är välkomna, likaväl aktiv volontär som nyfiken potentiell.

"Action"-fika: En återkommande fika vi försöker ha i mitten av varje månad. Syftet är att samlas kring ett eller flera projekt vi jobbar med just nu och jobba med dem tillsammans. Vi brukar synas rätt så väl, men ser du oss inte - fråga Brukets personal!  Alla är välkomna, likaväl aktiv volontär som nyfiken potentiell.

Styrelsemöte: En gång i månaden träffas styrelsen för möte. Det är ett öppet möte.